İngilizce Konuşma Eğitimi Kursu

Eğitim Adı  İngilizce Konuşma Eğitimi Kursu
Eğitim Tarihleri  10 Haziran – 31 Temmuz 2019
Eğitim Günleri  Pazartesi – Çarşamba (her hafta)
Eğitim Saatleri  13:00 – 16:00
Eğitim Süresi  2 ay  / 48 saat
Eğitim Koordinatörü  Öğr. Gör. Tuğba ÜNAL
Eğitmen(ler)  Öğr. Gör. Tuğba ÜNAL
Eğitim Ücreti  700 TL
Kontenjan Alt Limit:  10 kişi

Üst Limit: 20 kişi

Kurs İçeriği

Programın içeriği ve kullanılan eğitim malzemesi, hem günlük hayatta, hem de iş ya da okul yaşamında iletişim için gerekli olan beceriler üzerine hazırlandı. Bu programa dahil olan katılımcılar, hazırlanan çeşitli bireysel aktiviteler ve grup etkinlikleri yoluyla kendilerini çeşitli aktiviteler, canlandırmalar yoluyla sözlü olarak ifade etmeye teşvik edilecektir. Yaratılacak çeşitli durumlarda kullanılabilecek dil yapıları ve kelime grupları birey ve grup etkinlikleri yoluyla öğretilerek pekiştirilecektir. Sürekli geri bildirim, açıklamalar ve tartışmalarla katılımcılarımız desteklenecektir.

Programa katılmak isteyen adayların dil seviyelerinin en az Pre-Intermediate (orta düzeyde) olmaları gerekmektedir.   Kurs öncesi uygulanacak olan yazılı ve sözlü bir sınav ile adayların seviyeleri tespit edilecek olup alınan sonuçlara bağlı olarak, adaylar düzeylerine uygun olan konuşma gruplarına yerleştirilecektir.

Seviye Belirleme Sınavı tarihi:  10.06.2019  Saat: 10:00

16 Mayıs 2019