SAES 2020 Hakkında Önemli Açıklama

Bilindiği  üzere,  Dünya  Sağlık  Örgütü  tarafından  “Pandemi”  kapsamına  alınan  Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tüm üniversitelerde yaklaşık üç ay süren virüsün yayılımını önleme ve tedbir amaçlı bir dizi karar alınmıştı. 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle kontrollü normalleşme süreci aşamasına geçilmiş bulunmaktadır. Ancak sürecin hali hazırda tam olarak düzelmemiş olması sonucuna bağlı olarak hem toplu şekilde alınacak yüz yüze eğitimlerin, hem de farklı şehirlerde ikamet eden insanların bir araya gelmesiyle oluşabilecek sıkıntıların öngörülmesi sonucu, SAES 2020 eğitimlerimiz ileriki bir tarihte düzenlenmek üzere ertelenmiştir.

Konuyla ilgili tüm düzenlemeler sonraki tarihlerde sizlere web sitemizden duyurulacaktır. Saygılarımızla…

03 Haziran 2020
837 kez görüntülendi